T&A BLOGI

ETUSIVU / BLOGI

Moi - ja tervetuloa T&A Trainingin blogiin!

Aiheet tällä alustalla pyörii vahvasti meidän ammattiosaamisen ympärillä, eli treenien, voiman ja hyvinvoinnin teemojen ympärillä. Antoisia lukuhetkiä!

"Hei! Ja ihanaa sateista kesää! Meiltä pyydettiin aiemmin postausta tunnesyömisestä. Kesäisin herkuttelu on pinnalla monissa perheissä ja siksi tämäkin aihe on osuva tähän hetkeen. (...)

Tässä postauksessa käsitellään kevyesti tunnesyömisen mekanismia, jotta se ymmärrettäisiin paremmin, sekä sitä, miten tätä tapaa tai käytöstä voidaan itse hallita ja muuttaa." Lue lisää...

"Terve, kiva nähdä! Meille valmentajina mieli, mielen ja kehon yhdessä toimiminen sekä mielen terveys on tärkeitä teemoja.

Tässä kaksiosaisessa postaussarjassa käyn läpi ensin liikunnan ja sen jälkeen ravitsemuksen vaikutuksia. Liikunnan ja mielenterveyden yhteydestä on puhuttu jokseenkin vähän julkisuudessa ja terveydenhuollossa, ja siksi me halutaan nostaa se esille myös täällä blogissa." Lue lisää...

"Hei! Tänään jatkuu palaudu paremmin tekstit! Muista lukea aiemmat osat Palaudu paremmin - OSA 1 ja Palaudu paremmin - OSA 2. Aiemmissa osissa käsittelin palautumisen fyysisiä tekijöitä ja arjen rytmittämistä oikein.

Tässä osassa käsittelen palautumista sosiaalisesta näkökulmasta, ihmissuhteiden, luonnon ja itsensä toteuttamisen kautta." Lue lisää...

"Moi! Tänään jatketaan palaudu paremmin -tekstien sarjaa! Tästä pääset lukemaan aiemman artikkelin Palaudu paremmin - OSA 1.

Tässä postauksessa käydään läpi arjen rakentamista niin, että palautumisaikaa tulisi mahdollisimman paljon ja sen, miten keho rauhoitetaan iltaisin hyvän yöpalautumisen saavuttamiseksi." Lue lisää...

"Tästä alkaa kolmen postauksen sarja palautumisesta. Palautumisen tukeminen on meille yksi sydämen asioita, ja siksi päätettiin tehdä tästä laajemman opastuksen meidän kokemukseen ja oppiin perustuen. Nämä pointit on meidän näkövinkkelistä tärkeimpien joukossa.

Postauksen ensimmäisessä osassa käydään läpi fyysiset tekijät, kuten uni, ravinto ja liikunta." Lue lisää...

ETUSIVU / BLOGI