Jatkuva valmennus

ETUSIVU / VALMENNUKSET / Jatkuva valmennus

Jatkuva valmennus

kesto määritetään valmennuksen alussa

hinta alkaen 109 €/kk

Valmennus toteutetaan etänä, joten se sopii jokaisella paikkakunnalla asuvalle. Voit myös valita tapaamisia 1-4 krt/kk oman tarpeesi mukaan. Tapaamiset mahdollisia vain paikkakunnilla Oulu, Jyväskylä, Kokkola, Saarijärvi sekä näiden lähiympäristöissä.

Jatkuva valmennus + tapaamisia 1 krt/kk, hinta 159 €/kk

Jatkuva valmennus + tapaamisia 2 krt/kk, hinta 199 €/kk

Jatkuva valmennus + tapaamisia 3 krt/kk, hinta 229 €/kk

Jatkuva valmennus + tapaamisia 4 krt/kk, hinta 249 €/kk

Lisätapaamiset 60 €/krt

Pysyviä muutoksia jatkuvalla valmennuksella!

Jatkuva valmennus on kokonaisvaltaisin tuotteemme. Tämä valmennusmalli sopii niille, jotka haluavat muuttaa pysyvästi tapojaan ja saavuttaa pysyviä tuloksia. Valmennus sopii erityisesti kilpaurheilijoille ja kilpailemista tavoitteleville. Jos tavoitteesi vaatii pitkäjänteisyyttä ja tiukkaa tekemistä, niin tämä on sinun pakettisi!

Valmennus toteutetaan tutkittuun tietoon perustuen niin, että otamme yksilöllisesti sinut huomioon. Meidän erikoisosaaminen on voimaharjoittelussa ja nousujohteisessa harjoittelun ohjelmoinnissa sekä ravinto- ja psyykkisessä valmennuksessa, joten saat osaavaa valmennusta jokaisella osa-alueella!

Ravinto- ja psyykkisestä valmennuksesta vastaa koulutettu ravintovalmentaja & sertifioitu MindCoach® Tiia Manninen. Fysiikka- ja voimavalmennuksesta sekä harjoittelun ohjelmoinnista vastaa koulutettu voimavalmentaja Aku Niemi.

Jatkuva valmennus sisältää

  • harjoitusohjelmat + muutokset

  • kausisuunnitelman

  • ravintovalmennuksen tai ruokavalion + muutokset

  • tapaamiset sopimuksen mukaan

  • tarvittavan määrän psyykkisen valmennuksen tapaamisia (live, Skype, jne.)

  • seurannan & tuen

  • kilpailijoille myös kilpailun aikaisen huollon

Valmennuksen kesto päätetään yhdessä valmennettavan kanssa. Valmennuksessa on kahden (2) kuukauden irtisanomisaika. Valmennuksen vähimmäiskesto kolme (3) kuukautta.Tilauksesi jälkeen saat täytettäväksesi esitietolomakkeen, jonka pohjalta ohjelmat rakennetaan. Peruutusoikeus 14 vrk, toimitetusta materiaalista perimme hinnaston mukaisen maksun. Maksutapana toimii lasku.
ETUSIVU / VALMENNUKSET / Jatkuva valmennus