Jatkuva valmennus

ETUSIVU / VALMENNUKSET / Jatkuva valmennus

Jatkuva pt-valmennus

kesto määritetään valmennuksen alussa

hinta 99 €/kk

Pysyviä muutoksia jatkuvalla valmennuksella!

Jatkuva valmennus on kokonaisvaltaisin tuotteemme. Tämä valmennusmalli sopii niille, jotka haluavat muuttaa pysyvästi tapojaan ja saavuttaa pysyviä tuloksia. Valmennus sopii erityisestikilpaurheilijoille ja kilpailemista tavoitteleville. Jos tavoitteesi vaatii pitkäjänteisyyttä ja tiukkaa tekemistä, niin tämä on sinun pakettisi!

Valmennus toteutetaan tutkittuun tietoon perustuen niin, että otamme yksilöllisesti sinut huomioon. Meidän erikoisosaaminen on voimaharjoittelussa ja nousujohteisessa harjoittelun ohjelmoinnissa sekä ravinto- ja psyykkisessä valmennuksessa, joten saat osaavaa valmennusta jokaisella osa-alueella!

Ravinto- ja psyykkisestä valmennuksesta vastaa koulutettu ravintovalmentaja & sertifioitu MindCoach® Tiia Manninen. Fysiikka- ja voimavalmennuksesta sekä harjoittelun ohjelmoinnista vastaa koulutettu voimavalmentaja Aku Niemi.

Jatkuva valmennus sisältää

  • harjoitusohjelmat + muutokset
  • kausisuunnitelman
  • ravintovalmennuksen tai ruokavalion + muutokset
  • tarvittavan määrän tapaamisia
  • tarvittavan määrän psyykkisen valmennuksen tapaamisia (live, Skype, jne.)
  • seurannan & tuen

Valmennuksen kesto päätetään yhdessä valmennettavan kanssa. Valmennuksessa on yhden (1) kuukauden irtisanomisaika.Tilauksesi jälkeen saat täytettäväksesi esitietolomakkeen, jonka pohjalta ohjelmat rakennetaan. Peruutusoikeus 14 vrk, toimitetusta materiaalista perimme hinnaston mukaisen maksun. Maksutapana toimii lasku.
ETUSIVU / VALMENNUKSET / Jatkuva valmennus