PT3

PT3 -valmennus

kesto 3 kk

hinta 129 €/kk

Kickstart kolmen kuukauden valmennuksella!

Kolmen kuukauden valmennus on suunniteltu sähäkäksi aloitukseksi jo liikuntataustan omaaville henkilöille. Haluatko tehokkaan startin uusiin elämäntapoihin? Haluatko tukea oman päälajisi harjoittelua? Kolmen kuukauden valmennus sopii erityisesti niille, joilla on selkeät tavoitteet sekä pidempi tausta liikunnan parista. Jos haluat siirtyä nextille levelille treeneissäsi, on tämä paketti sinulle!

Valmennus toteutetaan tutkittuun tietoon perustuen niin, että otamme yksilöllisesti sinut huomioon. Meidän erikoisosaaminen on voimaharjoittelussa ja nousujohteisessa harjoittelun ohjelmoinnissa sekä ravinto- ja psyykkisessä valmennuksessa, joten saat osaavaa valmennusta jokaisella osa-alueella!

Ravinto- ja psyykkisestä valmennuksesta vastaa koulutettu ravintovalmentaja & sertifioitu MindCoach® Tiia Manninen. Fysiikka- ja voimavalmennuksesta sekä harjoittelun ohjelmoinnista vastaa koulutettu voimavalmentaja Aku Niemi.

PT3 -valmennus sisältää

  • harjoitusohjelmat + muutokset
  • ravintovalmennusta tai ruokavalion + muutokset
  • psyykkistä valmennusta
  • alku- & lopputestit
  • seurannan & tuen valmennuksen ajaksi
  • mahdollisuuden ostaa edullisesti psyykkisen valmennuksen tapaamisia tai treenikertoja

Aloita muutos tehokkaasti ja järkevästi kolmen kuukauden valmennuksella!

Alkutapaamisella käymme läpi ohjelmasi, kaikki valmennuksen käytännöt, sekä ravintovalmennuksen etenemisen. Lisäksi valmennuksemme sisältävät psyykkistä valmennusta, joka räätälöidään tarpeesi mukaiseksi.

Valmennuksemme eivät sisällä enempää tapaamisia, sillä olemme valmennustyössä todenneet, että lähes poikkeuksetta valmennuspakettien sisältämät ohjauskerrat jäävät käyttämättä. Jotta voimme tarjota sinulle parasta mahdollista valmennusta parhaaseen hintaan, olemme jättäneet ohjaukset pois paketista. Halutessasi voit ostaa edulliseen hintaan ohjauksia projektisi tueksi juuri sen määrän, kun haluat! Näin mahdollistamme sinulle myös etävalmennusmahdollisuuden.

HUOM! Jos kaipaat enemmän tapaamisia tai tavoitteenasi on kilpailla, suosittelemme jatkuvaa pt-valmennusta. Lue lisää Jatkuvasta valmennuksesta.Tilauksesi jälkeen saat täytettäväksesi esitietolomakkeen, jonka pohjalta valmennuksen ohjelmat rakennetaan. Peruutusoikeus 14 vrk, toimitetusta materiaalista perimme hinnaston mukaisen maksun. Maksutapana toimii lasku.