V O I M A V A L M E N N U S


voimaharjoitteluun painottuva henkilökohtainen valmennus, alk. 109-,/kk.


Aloita voimatreenaaminen tehokkaasti & järkevästi!

Valmennuksiemme peruspaketit eivät sisällä tapaamisia, sillä olemme valmennustyössä todenneet, että lähes poikkeuksetta valmennuspakettien sisältämät ohjauskerrat jäävät käyttämättä. & jotta voimme tarjota sulle parasta mahdollista valmennusta parhaaseen hintaan, me ollaan jätetty ohjaukset pois paketista.

Halutessasi voit ostaa edulliseen hintaan satunnaisia lisäohjauksia projektisi tueksi juuri sen määrän, kun haluat! Voit myös upgreidata pakettisi sisältämään lisää tapaamisia kuukausitasolla. Näin mahdollistamme sinulle myös etävalmennusmahdollisuuden.


Tavoitteista & lähtötasosta riippumaton valmennus sulle, joka haluat kehittyä!

Valmennus toteutetaan etänä, joten se sopii jokaisella paikkakunnalla asuvalle. Voit myös valita tapaamisia 1-4 krt/kk oman tarpeesi mukaan. Tapaamiset ovat mahdollisia tällä hetkellä vain Oulussa & Kokkolassa, sekä näiden lähiympäristöissä.

Valmennuksen kesto päätetään aina yhdessä valmennettavan kanssa. Valmennuksessa on kahden (2) kuukauden irtisanomisaika. Valmennuksen vähimmäiskesto on siten kolme (3) kuukautta. Ensimmäisen laskutuserän tulee olla maksettuna ennen valmennuksen aloituspäivämäärää.

Voimavalmennus sisältää:

  • alkutapaamisen Akun kanssa,

  • harjoitusohjelmat & niiden muutokset,

  • alku- & lopputestit tavoitteiden mukaisesti,

  • tapaamiset sopimuksen mukaan,

  • seurannan & tuen valmennuksen ajaksi &

  • viikkoraportoinnin (Whatsapp/sähköposti).


Valmennuksien hinnat & laajuudet:

Voimavalmennus + tapaamisia 1 krt/kk, hinta 149 €/kk

Voimavalmennus + tapaamisia 2 krt/kk, hinta 189 €/kk

Voimaivalmennus + tapaamisia 3 krt/kk, hinta 219 €/kk

Voimavalmennus + tapaamisia 4 krt/kk, hinta 239 €/kk

HUOM! Jos olet kiinnostunut painonnostosta & haluat oppia olympiatekniikat, lue lisää painonnostovalmennuksesta! Voit myös tutustua lisää valmentajaasi Akuun.Tilauksesi jälkeen saat täytettäväksesi esitietolomakkeen, jonka pohjalta valmennuksen ohjelmat rakennetaan. Peruutusoikeus 14 vrk, toimitetusta materiaalista perimme hinnaston mukaisen maksun. Maksutapana toimii lasku.