AKU-PETTERI NIEMI

ETUSIVU / TIETOA MEISTÄ / AKU-PETTERI NIEMI
Carousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel image

AKU-PETTERI NIEMI

voimavalmentaja, painonnostovalmentaja


MINÄ URHEILIJANA

Junnuna tuli pelailtua erinäisiä ryhmälajeja, mutta en oikein koskaan välittänyt niistä, vaan punttitouhut ja voimailu kiinnostivat jo silloin. Mopoiässä ajamani kolarin vuoksi jouduin kuntouttamaan itseäni ja siinä samalla innostuin sitten nostelemaan. Kotipaikkakunnallani Lohtajalla painonnosto on tuttu laji, joten päädyin itsekin kokeilemaan. Sen piirissä menikin muutama vuosi ja yhdet SM-kisatkin mahtuivat mukaan. Loukkaantumisten myötä jouduin pitämään taukoa, minkä aikana kehonrakennus tuli kuvioihin ja sen avulla kuntoutin kroppani.

Veri kuitenkin veti takaisin voimalajien pariin ja jossain vaiheessa tein päätöksen palata painonnoston pariin. Muun elämän ohella treenaan nykyään itse tavoitteellisesti, mutta kevyesti niin, että voin sen hetken tullessa alkaa rakentaa taas kisakuntoa. Opin aiemmasta, että suorituskyvyn nostamisessa ei ole kyse mahdollisimman kovaa treenaamisesta, vaan palautumisen maksimoinnista. Nykyään treenaan fiksusti, omien resurssien ja kykyjen mukaan, sekä fiksusti lajin ja yleisen jaksamisen kannalta.

MINÄ VALMENTAJANA

Minulla on vahva halu jakaa omaa tietotaitoa ja opastaa muita saavuttamaan tavoitteensa. Olen pian valmistumassa opettajaksi: se ja valmentaminen ovat hyvin lähellä toisiaan, ja koen, että opettajan taidot auttavat minua myös olemaan parempi valmentaja.

Personal trainerin työssä olen elementissäni, sillä nuoreen ikääni nähden olen kokeillut ja kokenut paljon treenaamisen saralla. Mun mielestä paras valmentaja ei ole se, joka on menestynyt aina kaikessa, vaan se, joka on kaatunut ja oppinut, tehnyt virheitä ja ottanut niistä opikseen. Suhtaudun valmennettaviini yksilöinä ja kokonaisuuksina, enkä usko liukuhihnavalmentamiseen. Valmennan jokaista aidosti räätälöidysti ja yksilöidysti.

MINUN VAHVUUTENI

Valmentajana minulla on tarjottavaa kaiken ikäisille ja kokoisille, liikuntataustasta riippumatta. Olen rento kaveri ja otan valmennettavieni toiveet huomioon, mutta tarvittaessa olen tiukka ja vaadin kurinalaisuutta.

Kuntosali on oma elementtini, joten eniten minulla on annettavaa raudan parissa. Voima, räjähtävyys ja lihasmassa ovat omia erityisosaamisiani.

Minä tarjoan osaavaa

  • voimavalmennusta

  • painonnostovalmennusta

  • fysiikkavalmennusta voimalajeihin

ETUSIVU / TIETOA MEISTÄ / AKU-PETTERI NIEMI