Tiia Manninen

ETUSIVU / TIETOA MEISTÄ / TIIA MANNINEN
Carousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel image

TIIA MANNINEN

MindCoach, ravintovalmentaja


MINÄ URHEILIJANA

Mua on nuoresta iästä asti kiinnostanut voiman ja lihasmassan hankinta ja oonkin edennyt siinä asti aina body fitness-kisavalmennukseen. Lavoille en koskaan päässyt, koska keho ja mieli alkoivat pistää liikaa hanttiin paria viikkoa ennen kisoja. Fitneksen jälkeen olen treenannut kamppailulajeja ja CrossFittiä, ja toiminnallisesta treenaamisesta on tullut mulle elämäntapa.

Treenaan niin, että kuntoni nousee monipuolisesti ja jaksan suoriutua vapaaehtoisista maanpuolustuskursseista. Treenaan nykyään military cross-training-tyyppisesti, eli monipuolisesti voimaa ja kestävyyttä. Harjoittelen päivittäin jossain muodossa: jokaisena päivänä teen jotain hyvinvointini, palautumiseni ja kuntoni nousun eteen. Palautumisen maksimoinnilla ja kokonaiskuormituksen huomioon ottamisella päästään valmennuksissa pitkälle niin, että saavutetut tulokset myös pysyvät vuosien saatossa.


MINÄ VALMENTAJANA

Mulla on ollut jokseenkin paljon ongelmia ruoansulatuksen ja ravitsemuksen kanssa, niin psyykkisellä kuin fyysiselläkin puolella. Ravinnossa uskon siihen, että et ole sitä mitä syöt, vaan sitä mitä imeytät. Mulle valmentajana on tärkeintä huomioida yksilöllisesti se, mitkä ruoka-aineet ja treenitavat sopivat juuri sinulle. Me räätälöidään kaikki aidosti juuri sinulle, koska kaikki me ollaan yksilöitä, joilla on oma tausta, historia, omanlainen keho ja aineenvaihdunta sekä yksilölliset haaveet ja tavoitteet.

Suorituskyky ei ole pelkkää fyysistä tekemistä, makrojakaumia ja venyttelyohjelmia, vaan suurin työ tehdään usein aina pään sisällä. Olet sun pahin vastustaja, ja siksi sekä kisaajat että aktiiviliikkujat tarvitsevat mentaalivalmennusta. Ilman merkitystä ei ole motivaatiota, eikä ilman motivaatiota tule tulosta.

MINUN VAHVUUTENI

Valmentajana olen vahvimmillani mentaali- ja ravintovalmentajana. Kirjava lajitausta auttaa minua hahmottamaan juuris sinun elimistösi tarpeet. Vaadin valmennettaviltani kurinalaisuutta, avoimuutta ja korkeaa työmoraalia, koska ilman niitä ei tule tulosta.

Sekä urheilijan että aktiiviliikkujan ravinto- ja psyykkiset valmennukset ovat vahvuuteni.

Minä tarjoan osaavaa

  • ravintovalmennusta
  • psyykkistä valmennusta
ETUSIVU / TIETOA MEISTÄ / TIIA MANNINEN